Hjemmesiden er under ombygning

Da hjemmesiden er under ombygning vil den i en periode fremstå lettere rodet. Dog vil det stadig være muligt at læse alle informationerne som vanligt. Er der noget der mod forventning ikke virker, er du velkommen til at kontakte os.

Håber på din forståelse.

Interview fra Go' morgen Danmark

I går, lørdag den 24. marts 2018, var næstformand, Stine Dahl, i Go' morgen Danmark for at skabe opmærksomhed på børn med behandlingkrævende refluks. Med sig havde hun Kasper Lorentzen, der er far til sønnen Storm på 8 måneder. Her fortæller de, hvor svært det blandt andet kan være at få lægerne til at tage dem alvorligt. Tilbage står de magtesløse med et skrigende barn, der ikke trives. Overlæge Anders Pærregaard kan godt genkende billedet af, at forældrene ikke bliver taget alvorligt.

"Når forældrene har den oplevelse, så skal man lytte til dem og vise engagement. For ellers får man ikke nogen tillid, siger han".

Hele artiklen kan læses ved at trykke på "Interview" nedenfor.

BLIV MEDLEM AF FORENINGEN

Det eneste du skal gøre er at trykke på Bliv medlem, hvor vi skal bruge følgende oplysninger:

Dit fulde navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

HAR DIT BARN REFLUKS?

Rul ned og få adgang til gratis viden og svar

Hvad er Refluks?

Refluks bliver oftest fejlfortolket af læger såvel som sundhedsplejerseker, især når det handler om børn, der endnu ikke kan kommunikere.

Hidtil er kendskabet til denne sygdom begrænset i Danmark grundet et begrænset antal, der fik stillet diagnosen GER eller GERD.

FÅ ADGANG TIL VORES SOCIALE NETVÆRK OG VÆRKTØJER

Refluks Støttegruppe

Støttegruppen "Forældre med refluksbørn" er en lukket gruppe, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål eller komme i dialog med andre forældre, pårørende eller fagprofessionelle med erfaring indenfor området.

Vores Facebookside

Dette er Refluksforeningens Facebookside hvor vi deler nyheder og artikler relateret til refluks. Her vil du ligeledes have mulighed for at møde teamet bag foreningen. Følg vores side og hjælp os med at udbrede kendskabet til Refluksforeningen.

Vores Instagram profil

Besøg vores profil på Instagram og følg med i, hvordan vi kæmper for at synliggøre refluksens negative påvirkning af barnet og dets forældre. Vi kæmper for, at der kommer fokus på sygdommen samt behandlingen af denne.

Official Logo "Foreningen for Forældre med Refluksbørn" is protected by © 2015 Stine Engels DESIGN